Hızla büyüyen bir sektör olan toplu yemek sanayi, gelişen teknolojiyi yakından takip etmeye başlamış olmakla birlikte; halen emek isteyen yoğun bir sektördür ve özellikle de “beslenme” ve “hijyen” gibi kavramlarla iç içe bir sektör olması dolayısıyla da nitelikli işgücüne fazlasıyla ihtiyaç duymasına sebep olmaktadır.
Üretim yönetiminin önemindeki artış eğilimi, tüketici ihtiyaçlarının da yakından izlenmesini gerektirmektedir. Tüketiciler artık daha “kişiye özel” ürün ve hizmetler talep etmekte; istek ve ihtiyaçlarının göz önüne alınmasını istemektedirler. Toplu yemek sektörü, doğası ve ürünün müşteriyle buluşma hızı ve sıklığı itibariyle çok hızlı geri bildirim alınabilen bir alandır, buda yemek sanayisini sürekli güncel olması gerektiği yoluna iter.
Verimlilikteki artışın en önemli dayanak noktalarından biri teknoloji kullanımıdır. SEÇSAN yemek fabrikasında son model makinaları kullanmakta, teknolojiyi yakından takip ederek toplu yemek üretiminde başarısını artırma çabasındadır. Teknolojiyi takip etmekle birlikte, kullanımları için personelini sürekli olarak eğitmektedir.
Yemek sanayi alanında Seçsan; toplu yemek üretim hizmetleri, uzman kadrosu, usta aşçıları, kalite ve hijyen politikasıyla 33 yıldan beri hazır yemek hizmeti veren izmir yemek firmaları arasında ilk sıradadır.
İzmir’in ve Türkiye’nin en büyük yemek fabrikası ünvanını alan Seçsan, 7600m2 kapalı alanda toplu yemek üretimini (tabldot), 7 gün 24 saat kesintisiz hazır yemek üretimi yaparak, günde 24.000 kişiye tabldot yemek hizmeti vermektedir. Yemek sanayisi ile ilgili teknolojileri takip ederek yemek fabrikasını sürekli geliştirmektedir.
“Kaliteli üretim”, “Güvenli gıda”, “En iyi lezzet” ve “En iyi hizmet”anlayışı ile müşterilerine ulaşmaktadır. Profesyonel ekibinin titiz çalışmaları sonucu catering, yerinde üretim ve taşıma yemek, tabildot (hazır yemek) hizmetleriyle, istenilen zamanda yüksek kalitede toplu yemek üretimi sağlamaktadır. Müşterilerinin yemek konusunda her türlü ihtiyaçlarına cevap vermek için sürekli kendini geliştirerek İzmir yemek fabrikaları arasında en üstlerde olmayı amaçlar.
Seçsan kusursuz yemek anlayışıyla gıda mühendislerince hazırlanan kalori ve gramaj değerlerini göz önünde bulunduran aylık yemek listelerini uygular, müşterisinin istediği zamanda ve mekanda beğenisine sunmaktadır.
İzmir yemek şirketleri arasındaki kalitesini ISO 9001, ISO 22000(HACCP), OHSAS 18001, TSE, Gıda Sicil Sertifikalarıyla belgelemiştir. Kaynak.